Держпідприємство Міноборони оголосило тендери на сотні мільйонів гривень

Які товари планують закупити для Міноборони

Державне підприємство Міністерства оборони України “Державний оператор тилу” оголосило тендери на закупівлю товарів. Витратити планують сотні мільйонів гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідні тендери, розміщені на платформі Prozorro. Йдеться про придбання рукавичок зимових, бахіл утеплених та простирадл.

Оголошено тендер на придбання бахіл утеплених, виду 2 або виду 5 - очікувана вартість 184 446 000 гривень. Відповідно до умов тендеру, планують закупити 100 тисяч пар: 

picture

Дата проведення аукціону не визначена, а кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 18 червня 2024 року.

Оголошено тендер на придбання рукавичок зимових, вид 1 - очікувана вартість - 98 639 850 гривень. Планують закупити понад 176 тисяч пар: 

picture

Дата проведення аукціону також не визначена, а тендерні пропозиції прийматимуть до 20 червня 2024 року.

Оголошено тендер на придбання простирадл, вид 1 - очікувана вартість - 2 960 100 гривень. Планують закупити 23 тисячі простирадл розміром не менше 130 сантиметрів на 214 сантиметрів. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 19 червня 2024 року.

Загальна очікувана вартість вказаних лотів - 286 045 950 гривень.

Нагадаємо, що “Державний оператор тилу” — державна агенція, що забезпечує потреби Збройних Сил України в харчуванні, пально-мастильних матеріалах, одязі та медичних товарах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київське квартирно-експлуатаційне управління оголосило тендер на послуги з проведення капітального ремонту будівлі у військовому містечку. Детальніше про очікувану вартість робіт читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися