Графіки відключення світла на 11 червня змінили: подробиці

Період застосування стабілізаційних графіків продовжили на чотири години

У вівторок, 11 червня, графіки обмеження електропостачання продовжили. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію НЕК “Укренерго”

“Сьогодні, 11 червня, термін застосування графіків погодинних відключень (ГПВ) по всій території України подовжений – обмеження будуть діяти з 14:00 до 23:00”, - повідомили в компанії. 

Нагадаємо, що за попередньою інформацією, 11 червня планувалося застосування графіків відключень світла у період з 14:00 до 19:00. 

Причиною продовження періоду обмеження електропостачання називають зростання споживання електроенергії у спеку. “Водночас, українські електростанції через масштабні пошкодження не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку атак. Для подолання дефіциту в енергосистемі залучаються імпорт та аварійна допомога з країн Європи. Але через масштабність пошкоджень цих заходів не вистачає для підтримки балансу в енергосистемі”, - вчергове нагадали в “Укренерго”.

Саме тому диспетчерський центр компанії вимушений застосовувати заходи обмеження споживання і для промислових, і для побутових споживачів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області фіксуються аварійні відключення світла. У “ДТЕК Київські регіональні електромережі” повідомили, що на 9:00 ранку відключені 15 повітряних ліній 10 кВ та знеструмлені 254 трансформаторні підстанції в Бучанському, Обухівському, Броварському та Вишгородському районах області. 

Дізнатися детальніше про аварійні відключення світла в регіоні та з'ясувати, коли відновлять електропостачання можна за посиланням.


Джерело: https://t.me/Ukrenergo/2937


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

12 червня 2024, 02:00

Обман! расскажите сколько электричества продаётся за бугор! Эту верховную раду нужно отключить вместе с конче заспой государственной, а лучше умножить на ноль или ваше сраное тцк, мвс

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися