Ситуація з інфраструктурою у Києві катастрофічна: нардеп прокоментував дії столичної влади

Нардеп зазначив, що можна пожаліти всіх тих, хто мешкає у Києві

Інфраструктура в Києві розсипається, а тим часом у столиці зводять нові парки та сквери. У столиці рівень менеджменту на рівні самоврядування є одним з найгірших в Україні. Так прокоментував народний депутат Віталій Безгін в ефірі одного з телеканалів обвал елементів мосту у столиці, яке трапилося 19 червня повідомляє портал "Коментарі".

За його словами, абсурдно витрачати кошти з бюджету на побудову нової інфраструктури, коли потрібна підтримка та ремонт вже існуючої. Він зазначив, що в Києві є велетенський обсяг інфраструктури. 

“Ми розуміємо, що проблем купа, мости сиплються, дороги провалюються, метро зупиняється. Ви витрачаєте на побудову нового шляхопроводу на виїзді з Києва (там, де Полярна, Богатирська і так далі). Це ж абсолютно абсурдна річ, коли в тебе є поточна інфраструктура, яка потребує підтримки, яка потребує регулярних ремонтів, а ти витрачаєш мільярди на абсолютно новий проєкт, який має сумнівну ефективність з погляду розвантаження виїзду, в'їзду місто”, - зазначив він. 

За словами нардепа ситуація катастрофічна: “Інфраструктура в Києві розсипається. За останній тиждень можна перелічити кількість випадків, що трапляються. Фактично, кожна галузь не витримує. Замість цього, ми знову бачимо нові парки та сквери, хоча зі старими ніхто ладу не навів”.

Він зазначив, що можна пожаліти всіх тих, хто мешкає у Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у Києві обвалилися елементи мосту. Фрагменти пішохідної частини Повітрофлотського шляхопроводу впали на трамвайну лінію. Що думають кияни про ситуацію в місті, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися