У громадах на Київщині відключили світло та воду: адреси (ОНОВЛЕНО)

Проблеми зі світлом та водою виникли через аварії

У деяких громадах у Київській області сьогодні тимчасово припинили постачання холодної води та електричної енергії, повідомляє портал "Коментарі".

У Броварській міській територіальній громаді попередили про проблеми з електропостачанням. “У звʼязку з аварійною ситуацією тривалий час відсутнє постачання електроенергії житлових будинків за адресами:

  • Героїв УПА, 15, 15-а, 17,  17-а,

  • Романа Сушка, 26,

  • Чорних Запорожців, 8-в.

У Фастівській міській раді попередили про тимчасове припинення холодного водопостачання. “За інформацією КП ФМР "Фастівводоканал", у зв’язку з аварією на центральному водогоні  21 червня із 08:30 буде припинено водопостачання по місту Фастову. Водопостачання буде відновлено після завершення ремонтних робіт”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Тимчасово відсутнє водопостачання у частині Бучі. Про це повідомили у Бучанській міській раді. “У зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт, без подачі води тимчасово залишаться жителі вулиць Леоніда Каденюка, Південна, Лугова та Садовий провулок. Орієнтовний термін виконання робіт - до 16:00 21.06.2024”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у п'ятницю, 21 червня, за вказівкою “Укренерго" графіки відключень будуть діяти впродовж всієї доби.

В “Укренерго” уточнили, що 21 червня з 00:00 до 06:00 і з 13:00 до 23:00 обсяг обмежень буде більшим. “Причина – наслідки масованих атак росіян по енергооб’єктах. Енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури не обмежується”, - зазначили в “Укренерго”. Що буде зі світлом у Києві та області у п'ятницю читайте за посиланням.

А у ДТЕК Київські електромережі повідомили, що втричі скоротили кількість будинків, яким не відключають світло під час дії стабілізаційних графіків. У 2022 році таких багатоквартирних будинків було 1497, у червні 2024 року - 510. Що змінилося, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися