Поліція Києва закупить бронежилети найвищого класу захисту

Скільки коштуватимуть бронежилети для поліцейських

Головне управління Національної поліції у місті Києві оголосило тендер на закупівлю індивідуального обмундирування. Йдеться про придбання бронежилетів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Відповідно до тендерної документації бронежилети мають бути не нижче 6  класу захисту з додатковим  захистом боків, паху та попереку. Та відповідати, серед інших, наступним вимогам:

  • бронежилет має складатися з захисного елементу грудей та спини у яких розміщені жорсткі керамічні бронеелементи, 

  • бронежилет комплектується 8-ма з’ємними підсумками під магазини АК, які розміщуються на чохлі бронежилета за допомогою системи MOLLE, 

  • чохол бронежилета виготовляється із поліамідної тканини з поліуретановим покриттям типу - Cordura 500 D або еквівалент.

Для довідки: бронежилет 6 класу захищає від ураження набоями 7,62x54 mm (7,62x54R) Б-32(7B3-323), куля бронебійно-запалювальна зі сталевим осердям у сталевій (біметалевій) оболонці. Дистанція обстрілу 10 метрів. На сьогодні 6 клас є найвищим класом захисту бронежилета.

Усього планується закупити 600 бронежилетів. Очікувана вартість закупівлі 19 800 000 гривень. Таким чином, орієнтовна вартість одного бронежилету до початку аукціону складає 33 000 гривень.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 серпня 2024. 

Тендер оприлюднено 20 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 28 червня 2024 року. І також на 28 червня заплановано початок аукціону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ДП “Ліси України” планує “перевзутися": на шини для спецтехніки витратять мільйони. Детальніше про цей тендер читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися