Поліція Києва відремонтує водомет Rolls-Royce за сотні тисяч гривень: подробиці

Планується виконати 48 послуг з технічного обслуговування обладнання

Головне управління Національної поліції у місті Києві оголосило тендер на послуги з ремонту, технічного обслуговування морського транспорту і пов’язаного обладнання та супутні послуги, а саме на ремонт водомета.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Відповідно до тендерної документації передбачено технічне обслуговування водомета типу Калкан П. Водомет kamewa FF375S виробництва Rolls-Royce.

Загалом планується виконати 48 послуг з технічного обслуговування обладнання. 

Очікувана вартість робіт складає 676 957 гривень.

У тендерній документації, розміщеній замовником на платформі Prozorro, обґрунтування необхідності виконання вказаних робіт не зазначено. 

Згідно з вимогами до якості послуг, запасних частин, матеріалів при проведенні технічного обслуговування, що закуповуються матеріали (запасні частини, витратні та мастильні матеріали), які будуть використані під час виконання робіт, повинні бути оригінальними та від офіційних виробників.

Дата оприлюднення тендеру 21 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 29 червня 2024 року. Початок аукціону має відбутися 1 липня 2024 року. 

Строк надання послуги, виконання робіт: згідно з умовами договору, але не пізніше 01.08.2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Нацполіції потрібні навушники та спікерфони замість дронів на фронт. На придбання двохсот одиниць акустичної техніки планують витратити понад мільйон гривень.  Детальніше про цей тендер читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися