У Києві запроваджують платний проїзд для школярів: подробиці

Школярі та курсанти у Києві повинні платити за проїзд у громадському транспорті

У Київській міській державній адміністрації попередили про запровадження платного проїзду для школярів на період канікул. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КМДА.

Платний проїзд для школярів діятиме з 1 липня до 31 серпня. “Нагадаємо, що згідно з рішенням Київради безоплатний проїзд і проїзд із частковою оплатою надається учням столичних закладів загальної середньої освіти лише під час навчального року та річного оцінювання – з 1 вересня до 1 липня наступного року”, - пояснили у міській раді.

При цьому у КМДА розповіли, як можна зекономити на проїзді. “Школярі можуть придбати проїзний на місяць або на другу половину місяця зі знижкою в 75%. Придбати проїзний квиток можна через застосунок Київ Цифровий або термінал самообслуговування”, - зазначили в КМДА.

Також містянам нагадали, що не тільки школярі повинні сплачувати проїзд влітку. Така норма стосується курсантів вищих військових навчальних закладів Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці готуються до нового навчального року і замовляють необхідне обладнання для проведення занять. Управління освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації оголосило тендер на закупівлю ”Телевізійне й аудіовізуальне обладнання” (мультимедійне обладнання для закладів загальної середньої освіти Дарницького району м. Києва). Йдеться про інтерактивні панелі 65 дюймів з програмним забезпеченням та монтажний комплект з монтажем.

Дізнатися детальніше про очікувану вартість тендеру можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися