У Київській області тимчасово закриють проїзд: подробиці

Де у Київській області закриють проїзд транспорту

Мешканців Київської області попередили про обмеження. Йдеться про тимчасове закриття проїзду на залізничному переїзді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бородянської селищної ради. 

На залізничному переїзді, який розташований у с. Нова Буда по вулиці 71 км в районі залізничної станції Спартак, тимчасово закриють руху автотранспорту. Такі заходи впроваджують у зв’язку з проведенням капітального ремонту колії, з метою забезпечення безпеки руху поїздів та автотранспорту.

“Київська дистанція колії “Південно-Західної залізниці” повідомляє вас про тимчасове закриття руху автотранспорту на даному залізничному переїзді з 08:00 1 липня 2024 року до 20:00 19 липня 2024 року”, - йдеться у повідомленні.

Мешканців попередили, що на час виконання ремонтних робіт об’їзд автотранспорту у селищі Нова Буда здійснювати по вул. 1 Травня, вул. 71 км, вул. Спартака, у селі Загальці по вул. Дружби, вул. Гідності та через шосе М-07 Київ – Ковель.

Нагадаємо, що у деяких громадах Київської області буде змінено маршрути та графіки курсування громадського транспорту. Дізнатися детальніше про нові графіки та маршрути громадського транспорту можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що філія комунального підприємства “Київпастранс” “Дарницьке трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо” оголосила тендер на послуги з обслуговування кондиціонерів у пасажирському транспорті (трамвай). Які роботи планують провести та скільки коштуватимуть послуги з ремонту, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися