“Київводоканал” планує відремонтувати вуличну каналізацію: адреса

Де будуть ремонтувати вуличну каналізацію

Приватне акціонерне товариство "АК “Київводоканал" оголосило тендер на послуги з поточного ремонту вуличної каналізаційної мережі Д=400 мм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією планується нарізування швів у бетоні затверділому, монтаж всмоктувального колектора, укладання трубопроводів із поліетиленових труб діаметром 110 мм з гідравлічним випробуванням, ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками, прокладання повітроводів, улаштування залізобетонних огорож, установлення заглушок на трубопроводі та інші роботи. 

Усього замовник планує виконати 81 найменування робіт і витрат. 

Очікувана загальна вартість -  2 759 581,20 гривень.

Після надання всіх передбачених Договором послуг Виконавець здає результати наданих послуг Замовнику в гарантійну експлуатацію. Строк гарантійної експлуатації становить 24 місяці з моменту підписання Сторонами Акту приймання виконаних будівельних робіт і довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати. Строк гарантії збільшується на період, протягом якого роботи з усунення недоліків і дефектів заважали нормальній експлуатації об'єкта.

Роботи планують провести по вул. Новопирогівська, 56 у Голосіївському районі м. Києва.

Дата оприлюднення тендеру: 27 червня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 5 липня 2024 року. Початок аукціону планується 8 липня 2024 року. 

Строк поставки товарів (надання послуг, виконання робіт) - протягом 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Київводоканал” витратить на ремонти понад 70 мільйонів гривень: локації проведення робіт тримають у таємниці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися