Відключення світла у Києві та області: графіки будуть жорсткішими

Світла сьогодні може не бути до 12 годин

У вівторок, 2 липня, анонсували триваліші стабілізаційні обмеження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію НЕК “Укренерго”.

“2 липня обленерго будуть залучати три черги відключень одночасно упродовж усієї доби. Причина – значне зростання енергоспоживання через спеку”, - уточнили в компанії.

Також нагадали, що актуальні графіки погодинних відключень можна дізнатись на сайтах обленерго та на їхніх  сторінках у соцмережах. 

Своєю чергою генеральний директор YASNO Сергій Коваленко у відповіді на запитання споживачки пояснив: “На минулому тижні кожен день було по три черги, але не увесь день. Завтра (2 липня, - ред.) буде три черги увесь день. Це означає, що будуть працювати графіки в чорній та в сірій зоні. Очікування мої, що на добу не буде світла від 8 до 12 годин в середньому”. 

Нагадаємо, що графіки відключення світла, які діють у Києві мають три зони - чорна, сіра та біла. Чорна та сіра зони разом становлять сім годин. Біла зона, до точно має бути світло, триває дві години. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у КМДА повідомили про безпрецедентні обмеження, які ввели оператори зовнішньої реклами у використанні електроенергії на своїх конструкціях.

Повідомляється, що на сьогодні цілодобово не працюють зовнішні та внутрішні елементи освітлення всіх конструкцій типу “Білборд”, “Скрол” та “Сітілайт”. Такі обмеження ввели задля максимальної економії енергоресурсів.

Детальніше про зміни в організації функціонування рекламних конструкцій столиці читайте за посиланням.


Джерело: https://t.me/Ukrenergo/3006


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися