“Київпастранс” замовив страхування транспортних засобів: скільки коштуватиме послуга

Які умови для страхування визначило комунальне підприємство

Комунальне підприємство "Київпастранс" оголосило тендер на послуги з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів типу D1, D2, C2, E. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією, комунальне підприємство планує придбати послуги для таких типів транспортних засобів: 

  • D1 - 15 одиниць транспортних засобів,

  • D2 - 845 одиниць транспортних засобів, 

  • C2 - 7 одиниць транспортних засобів, 

  • E - 3 одиниці транспортних засобів. 

Загалом "Київпастранс" планує застрахувати 870 одиниць транспортних засобів. 

Очікувана загальна вартість 3 733 379 гривень. 

В переліку транспортних засобів є вантажні автомобілі та причепи до них, що використовують для перевезення небезпечних вантажів.

Строк дії договору страхування до 31 грудня 2024 року. Страхове покриття має складати шість місяців відносно кожного окремого транспортного засобу.

Місце реєстрації усіх транспортних засобів – м. Київ.

Вид страхування зазначений у тендерній документації: обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Воно спрямоване на забезпечення відшкодування шкоди, заподіяної життю, здоров’ю та майну потерпілих при експлуатації наземних транспортних засобів.

Виплата страхового відшкодування має здійснюватися протягом п’ятнадцяти календарних днів з дня узгодження страховиком розміру страхового відшкодування з особою, яка має право на отримання відшкодування, за наявності документів, зазначених у договорі, але не пізніше як через дев’яносто календарних днів з дня отримання заяви про виплату страхового відшкодування.

Дата оприлюднення - 1 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 9 липня 2024 року. Початок аукціону планується на 9 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що які транспортні засоби планує закупити “Укрпошта” під час війни.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися