У Києві переглянуть тарифи на опалення: нова вартість

Скільки коштуватиме опалення для різних категорій споживачів в опалювальному сезоні 2024-2025 років

Компанії-постачальники послуги централізованого опалення у Києві заявили про намір переглянути тарифи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації.

ТОВ “Компанія “Тепло-Світ” повідомило, що розробило та направило на розгляд нові тарифи на комунальні послуги з постачання теплової енергії для розрахунків з категоріями споживачів “населення” та “інші споживачі”. 

Діючі тарифи на ці послуги для ТОВ встановлені розпорядженням Київської міської військової адміністрації від 29.09.2023 No 762 на рівні: 

  • для категорії споживачів “населення” - 2186,03 грн за 1 Гкал з ПДВ; 

  • для категорії споживачів “інші споживачі” - 3423,95 грн за 1 Гкал з ПДВ.

Подані на розгляд та затвердження тарифи до КМДА на рівні:

  • для категорії споживачів “населення” - 2399,53 грн аз 1 Гкал з ПДВ; 

  • для категорії споживачів “інші споживачі” - 3647,90 грн за 1 Гкал з ПДВ.

При цьому зазначається, що  тарифи на теплову енергію та послугу з постачання теплової енергії протягом опалювального сезону 2024-2025 років для категорії споживачів “населення” залишаються незмінними - 2177,30 грн за 1 Гкал з ПДВ.

Тарифи для категорії споживачів “інші споживачі” на опалювальний сезон 2024- 2025 років встановлюються на економічно обґрунтованому рівні.

ТОВ “Євро-реконструкція” також заявило про намір встановити тарифи на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання), на постачання теплової енергії, на послуги з постачання теплової енергії для категорій споживачів: “населення”, “бюджетні установи”, “інші споживачі” та “релігійні організації” та на послуги з постачання гарячої води для категорії споживачів “населення”.

У товаристві пояснили, що на виконання норм регуляторних актів повинні надати документи для встановлення (шляхом перегляду) тарифів на вказані послуги та визначеним категоріям споживачів з 01.10.2024 року на плановий період 12 місяців.

Про нову визначену вартість послуг не повідомили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які тарифи зросли з 1 липня.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися