В Нацбанку пояснили, чому вирішили закупити побутову техніку

В НБУ списали стару техніку та закуповують нову

У червні Національний банк України оголосив тендер на придбання побутової техніки. Планували закупити вентилятори, праски, мікрохвильовки, обігрівачі, електрочайники та холодильники. Очікувану вартість товарів встановили на рівні 203 532 гривні.

Портал "Коментарі" звернувся до Нацбанку з проханням обґрунтувати необхідність придбання побутової техніки. 

У Національному банку на офіційний запит відповіли, що планують провести закупівлю з метою часткової заміни побутової техніки, яка вийшла з ладу протягом 2021 - 2024 років і вже не підлягає відновленню. “Більшість списаної техніки мала термін використання понад 15 років і давно потребувала заміни. Техніка планується до використання співробітниками підрозділів, які працюють, зокрема, в режимі 24/7 на об’єктах НБУ в м. Києві та регіонах України”, - відповіли в НБУ.

Аукціон відбувся 5 липня. Свої пропозиції подали три компанії. За протоколом розкриття обрано ТОВ "ТВК УКРПРОМПОСТАЧ" з пропозицією у розмірі 187 356 гривень. Учасник очікує рішення.

Нагадаємо, що приватне акціонерне товариство "АК "Київводоканал" оголосило тендер на закупівлю виробів домашнього текстилю. На товари планують витратити 3 365 206,78 гривні. Що планують закупити детальніше можна дізнатися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська обласна рада оголосила тендер на придбання годинників чоловічих та жіночих у футлярах. На циферблат переможець тендеру має нанести логотип і герб Київської обласної ради та напис “Від Київської обласної ради”, а на задній кришці годинника – таке саме гравіювання й напис, але вже від голови обласної ради. Скільки коштуватимуть годинники, читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися