ДБР замовило спеціальні костюми на понад два мільйони гривень

Скільки коштуватиме один комплект спеціального одягу

Державне бюро розслідувань оголосило тендер на виготовлення костюмів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією ДБР планує виготовити костюми камуфльовані універсальні, які складаються з курток та штанів. 

Матеріал, для виготовлення верху одягу - тканина змішана, попередньо пофарбована в колір малюнку Crye Precision MultiCam, RIP-STOP. Вміст складників сировинного складу: бавовна, не менше 60%, поліестер, не більше 40%.

Згідно з технічним завданням, кітель, серед іншого, має бути з центральною внутрішньою застібкою (“блискавка”) з одним бігунком та текстильними застібками. В отвір бігунка застібки (“блискавка”) повинна бути вставлена смуга замкнутою петлею з текстильної тасьми. Штани повинні бути прямої форми із суцільнокроєним поясом, який застібається на одну петлю і ґудзик та застібкою (“блискавка”) в середньому шві передніх половинок.

Усього планується виготовити 527 комплектів костюмів. Очікувана вартість: 2 009 134,80 гривень. Таким чином, середня ціна за один комплект - 3812,40 гривень. 

Учасник має забезпечити відповідність якості виробу вимогам технічного опису та гарантувати термін експлуатації в один рік з дати її початку, при дотриманні умов експлуатації, транспортування та зберігання. Гарантійний термін зберігання – два роки від дати виготовлення при умові дотримання умов транспортування та зберігання.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг встановлений до 15 вересня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 5 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 19 липня 2024 року. Дата та час розкриття тендерних пропозицій -  19 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що понад п'ять мільйонів гривень витратять на придбання міжміського автобуса для Чорнобиля.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися