У Києві закуповують пеленальні столики: ціни

Це вже другий тендер на придбання пеленальних столиків

Приватне акціонерне товариство "Київський електровагоноремонтний завод" оголосило тендер на закупівлю пеленальних столиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією пеленальний столик настінний вертикальний має бути з такими технічними та якісними характеристиками:

  • Габаритні розміри: Ширина: від 480 мм, не більше 550 мм; глибина від 80 мм, не більше 100 мм; висота: від 460 мм, не більше 480 мм (закритий); висота: від 870 мм, не більше 890 мм (відкритий),

  • Оснащення коліс системою фіксації,

  • Колір білий, 

  • Тип розміщення настінний,

  • Матеріал: антибактеріальний ударостійкий пластик.  

Усього Київський електровагоноремонтний завод планує придбати 20 столиків. 

Очікувана загальна вартість - 302 610 гривень.

Таким чином очікувана вартість за один штуку - 15130,50 гривень. 

На момент публікації обґрунтування закупівлі замовником відсутнє.

Гарантійний термін експлуатації має бути згідно з технічною документацією виробника, але не менше 12 місяців з дати введення в експлуатацію. Рік виготовлення - 2024.

Дата оприлюднення тендеру - 5 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 15 липня 2024 року. Дата та час розкриття тендерних пропозицій - 15 липня 2024 року. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - до 31 грудня 2024 року.

Це вже друга спроба замовника придбати пеленальні столики. За результатами попереднього тендеру пропозицію учасника ТОВ "Атма" відхилили як таку, що не відповідає умовам, визначеними в оголошенні про проведення спрощеної закупівлі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про четверту спробу провести тендер на ремонт велосипедно-пішохідної доріжки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися