В будівлі СБУ проведуть капітальний ремонт за понад 14 мільйонів гривень

Які ремонтні роботи планують виконати в будівлі

Служба безпеки України оголосила тендер на проведення капітального ремонту приміщень в адміністративно-технічній будівлі з коригуванням. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією СБУ планує, серед інших, такі роботи: розбирання вхідного ґанку, виготовлення гратчастих конструкцій, мурування стін та закладання прорізів з газобетонних блоків, улаштування цементної вирівнювальної стяжки, утеплення покриттів теплоізоляційними сипкими матеріалами, прорізання отворів, улаштування плінтусів з плиток керамічних, облицювання поверхонь стін керамічними плитками, та інші роботи. 

Крім цього замовник планує монтаж пожежної сигналізації, автоматики контролю загазованості, охоронної сигналізації та охоронного відеоспостереження, блискавкозахисту та контуру заземлення.

Усього планується виконати 783 найменування робіт і витрат. 

Очікувана загальна вартість - 14 071 033,20 гривень.

Відповідно о зазначених умов, підрядник має надати гарантію якості виконання всіх робіт на об’єкті на строки, визначені згідно з технічною специфікацією, з урахуванням вимог до цих робіт і конструкцій, визначених у кошторисній документації, але не менше десяти років від дня прийняття об'єкта замовником.

Місцем надання робіт вказано м. Київ. Строк виконання робіт -  до 1 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення - 5 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 18 липня 2024 року. Розпочати аукціон замовник планує 19 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що понад 70 мільйонів гривень витратять на ремонт столичного об'єкта, створеного у 2021 році.

Читайте также