Сайт для звернень киян оновлять за понад два мільйони гривень

Бюджетна установа у 2024 році оголосила понад 35 тендерів

Комунальна бюджетна установа "Контактний центр міста Києва" оголосила тендер на оновлення веб-сайту КБУ "Контактний центр міста Києва" та мобільних додатків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Метою надання послуг з оновлення вебсайту КБУ "Контактний центр міста Києва" та мобільних додатків є розширення функціональних можливостей, вдосконалення їх роботи для внутрішніх та зовнішніх користувачів відповідних сервісів.

Згідно з тендереною документацією до складу послуг входить оновлення таких інформаційних ресурсів: 

  • Вебсайт КБУ "Контактний центр міста Києва" - https://1551.gov.ua/;

  • Мобільні додатки "1551" КБУ "Контактний центр міста Києва" (play.google, apps.apple).

Послуга розбита на два етапи. 

Перший етап полягає у здійсненні оновлень вебсайту КБУ "Контактний центр міста Києва" та мобільних додатків за визначеними технічними, якісними та кількісними характеристиками. 

Другий етап полягає у розгортанні та налаштуванні програмного забезпечення оновленого вебсайту КБУ "Контактний центр міста Києва" та мобільних додатків на комплексі технічних засобів замовника. 

Учасник конкурсних торгів може надавати власний варіант календарного плану та має право запропонувати власний строк виконання відповідного етапу послуги.

Очікувана вартість послуг - 2 079 263 гривень. Строк надання послуг -  до 31 грудня 2024 року.

Дата оприлюднення -  9 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 17 липня 2024 року. Початок аукціону планується 18 липня 2024 року. 

Зазначимо, що Комунальна бюджетна установа "Контактний центр міста Києва" з початку року вже оголошувала більш ніж 35 тендерів на загальну суму більш ніж 22 мільйони гривень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що автомобільну техніку на сотні мільйонів гривень закуповують для поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися