На дорогах Києва та області збільшили кількість приладів фіксації швидкості: локації

Де встановили прилади TruCAM

У патрульній поліції України повідомили про збільшення приладів TruCAM та ділянок, на яких патрульні вимірюватимуть швидкість, інформує портал "Коментарі".

Загалом на дорогах Україні встановили прилади на 17 нових ділянках. “Прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки в поєднанні методів вимірювання”, - уточнили в патрульній поліції.

Також пояснили, як обирають локації встановлення приладів фіксації. Місця визначають відповідно до стану аварійності та на аварійно-небезпечних ділянках і місцях концентрації ДТП, скоєних через порушення водіями встановлених обмежень швидкості руху.

Так, додалися нові ділянки вимірювання швидкості у Київській області за наступними локаціями: 

  • на автодорозі Р-02 Київ - Іванків - Овруч, на 20-29 кілометрі,

  • на автодорозі Р-03 Північно-східний об'їзд міста Києва, на 5-20 кілометрі. 

Ознайомитися з локаціями, де встановлені прилади вимірювання швидкості можна далі:

У патрульній поліції наголосили, що:

  • про використання приладів вимірювання швидкості вас повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень;

  • у місцях фіксації порушень стоятиме службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що підрядники та працівники Служб автомобільних доріг у Київській та Житомирській областях підуть під суд - їх підозрюють у заволодінні бюджетними коштами. Детальніше про схему привласнення бюджетних коштів, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися