Новий тендер на закупівлю дерев оголосили в одному з районів Києва

На благоустрій у Голосіївському районі витратять понад два мільйони гривень

Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Голосіївського району м. Києва оголосило тендер на придбання саджанців дерев. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією комунальне підприємство планує придбати такі саджанці дерев з комом землі в металевій сітці або контейнері:

  • Каштан м'ясочервоний - дві штуки,

  • Клен Фрімана - 22 штуки,  

  • Липа європейська ф. "Pallida" - 154 штук,  

  • Платан кленолистий - 23 штуки,  

  • Робінія псевдоакація ф. куляста - 32 штуки.

Усього замовник хоче придбати 233 саджанці. Очікувана загальна вартість - 2 141 073 гривень. 

Посадковий матеріал повинен мати, крім іншого, здорову, нормально розвинену, симетричну крону, характерну для даного ботанічного виду та добре сформовану кореневу систему. На саджанцях мають бути відсутні механічні пошкодження, а також зовнішні ознаки пошкодження шкідниками та збудниками хвороб. Саджанці також мають міститися у  контейнері відповідного розміру (вартість контейнера входить до ціни товару та не підлягає поверненню продавцю).

Постачальник зобов’язується забезпечувати своїм коштом заміну протягом року загиблого з його вини посадкового матеріалу.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - 31 грудня 2024 року.

Місцем поставки вказано м. Київ, проспект Голосіївський, 87 г.

Дата оприлюднення тендеру - 8 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 19 липня 2024 року. Початок аукціон планується на 22 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичне комунальне підприємство закуповує дерева на понад дев'ять мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися