У Київській області анонсували перевірки: шукатимуть порушників

В області виникли проблеми з водою

У Київській області проведуть перевірки з метою виявлення нераціонального використання водопровідної води. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу.

До мешканців округу звернулися з проханням: “У зв'язку з постійним відключенням світла, яке спричиняє ускладнення з водопостачанням, просимо утриматися від поливу городів та набирання басейнів”.

Також мешканців попередили, що КП "Ірпіньводоканал" буде проводити рейди  з обстеження городів та прибудинкових територій для виявлення порушників.

“Якщо Ви бачите, що люди не раціонально використовують воду, просимо телефонувати на номер телефону старостату 066-906-65-45. У разі відсутності електропостачання тривалий час, працівниками КП “Ірпіньводоканал”, буде здійснено закачування води в вежу”, - йдеться у повідомленні.

Проблеми з водою виникли і в Бучанській громаді. У КП "Бучасервіс" повідомили, що у зв'язку з технічними проблемами у системі водопостачання, спричиненими частими відключеннями електроенергії, виникли певні труднощі.

За даними компідприємства, на трансформаторній підстанції вийшов з ладу один із трансформаторів, що потребує заміни. Резервуар чистої води не встигає наповнюватися до необхідного рівня.

“Тимчасово переходимо на роботу з менш потужним насосом, що подаватиме воду з меншим тиском. Усі свердловини продовжують працювати від мережі або генераторів. Очікується, що о 20:00 буде відновлено подачу води в мережу з необхідним тиском та в достатній кількості”, - пояснили у комунальному підприємстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що проблеми з водою виникли у Тетіївській громаді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися