У Київській області посилюють контроль та діють під керівництвом військових: подробиці

Хто та як контролює будівництво фортифікацій у Київській області

У Київській області запровадили багаторівневий контроль за будівництвом фортифікацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської ОВА. 

У КОВА провели засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність”, на якому обговорили чутливі питання облаштування фортифікацій в регіоні.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко наголосив, що військові визначають, де та що будувати. “Все будівництво під їхнім безпосереднім контролем. Враховуємо всі зауваження, оперативно коригуємо необхідну документацію. Бо саме військові розуміють, що потрібно для належного захисту кордонів. Все будуємо відповідно до завдань”, – зазначив Руслан Кравченко. 

Він розповів, за якими критеріями підбирають підрядників: здатність належно виконати всі умови договору та незаплямована репутація. Начальник КОВА запевнив, що всі будівельні компанії пройшли ретельну перевірку правоохоронців - перевіряли також наявність зв'язків з росією.

За його словами, після завершення будівництва буде проведена повна експертиза реалізації проєкту, в тому числі фінансова. “І лише тоді підписується акт виконаних робіт”, – наголосив Руслан Кравченко. 

Також порушувалося питання щодо виправлення виявлених під час будівництва недоліків. Для цього здійснюється постійна багаторівнева перевірка всього етапу будівництва. Спеціальна робоча група за участі військових, замовників, правоохоронців майже щодня безпосередньо на обʼєкті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, яку грошову допомогу можуть отримати військові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися