Ремонт ліфтів у Верховному суді коштуватиме бюджету понад шість мільйонів гривень

Ремонт планують виконати до 20 грудня 2024 року

Верховний суд оголосив тендер на капітальний ремонт ліфтів адмінбудинку. Тендер оголошено з коригуванням. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує, серед інших, виконати наступні роботи: розбирання покриттів підлог з лінолеуму та реліну, розбирання цементно-піщаної стяжки, улаштування обшивки стін гіпсокартонними плитами, улаштування цементної стяжки, улаштування покриттів з лінолеуму полівінілхлоридного насухо з готових килимів, улаштування покриттів з керамічних плиток на розчині із сухої клеючої суміші, монтаж переговорного пристрою,  монтаж труб для електропроводки, та інші роботи. 

Усього замовник планує виконати 143 найменування робіт та витрат. 

Очікувана вартість - 6 265 872 гривень.

Джерелом фінансування проведення робіт є бюджетні кошти. Обсяги закупівлі можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків.

Підрядник має гарантувати досягнення об’єктом будівництва показників, визначених проєктною документацією та можливість експлуатації об’єкта будівництва протягом 10 років після прийняття об’єкта замовником.

Умови виконання робіт: стислі – у будівлі що експлуатується.

Місцем поставки виконання робіт вказано м. Київ, вул. О.Копиленка, 6. 

Строк виконання робіт - до 20 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 17 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 1 серпня 2024 року. Початок аукціону також планується 1 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що посвідчення ветеранів війни обійдуться держбюджету у майже п'ять мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися