Нові автомобілі купують для поліції: тендер на п'ять мільйонів гривень

Яким вимогам мають відповідати автомобілі

Державна установа "Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України" оголосила тендер на придбання легкових автомобілів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією державна установа планує придбати легкові автомобілі спеціалізованого призначення на базі а/м Renault Duster 4x2 або аналоги, з такими характеристиками:

  • Колір: чорний та сірий,

  • Рік виготовлення: 2024,

  • Коробка передач: MT5,

  • Робочий об’єм двигуна, куб. см, не більше: 1,6, бензин. 

До базової комплектації, серед іншого, мають входити: ESC (система курсової стійкості) + HSA (система допомоги при старті на підйомі), кріплення для дитячих сидінь ISOFIX, повнорозмірне запасне колесо, кондиціонер, додатковий стоп-сигнал у верхній частині дверей багажного відділення, бортовий комп'ютер, магнітола, 16" сталеві диски FIDJI. 

Автомобілі мають бути обладнані сигнально гучномовним пристроєм 150 Вт, та світлодіодним маяком синього кольору на магнітній основі.

Очікувана вартість: 5 250 000 гривень. 

Усього державна установа планує придбати сім автомобілів. 

Гарантія на автомобілі має бути не менше ніж на 36 місяців або 100 000 км пробігу з моменту поставки та прийняття такого автомобіля замовником. Строк поставки товарів - до 15 серпня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 17 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 25 липня 2024 року. Початок аукціону планується 26 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жорсткі диски та карти пам'яті майже на 64 мільйони гривень купують для поліції. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися