Мільйонні витрати під час війни: ДП “Ліси України” закуповує спеціальну пасту для дерев

Підприємство закуповує пасту для захисту дерев від диких тварин

Державне спеціалізоване господарське підприємство "Ліси України" повторного оголосило тендер на закупівлю репеленту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією державне підприємство планує придбати 18150 кілограмів репеленту WAM Extra rosarot (або аналог) з такими характеристиками:

  • Фасовка: від 1 до 5 кг,

  • Діюча речовина: кварцовий пісок з кутовою структурою кварцових зерен,

  • Форма: паста для намазування,

  • Готовність: готовий до використання.

Очікувана вартість - 7 623 000 гривень. 

Постачальник має поставити товар у 39 лісових господарств. Найбільша кількість репеленту, а саме по 2000 кілограмів призначені Конотопському та Коростишівському лісовим господарствам. Найменше репеленту, а саме по 15 кілограмів призначені Оникіївському та Старокостянтинівському лісовим господарствам. 

Весь товар, який пропонує учасник повинен бути новим (таким, що не був у користуванні) та виготовлений не раніше 2024 року. Товар повинен бути призначений для захисту рослин від об’їдання хвойних та листяних дерев дикими тваринами та не завдавати шкоди всім породам дерев.

Строк поставки товарів -  до 10 серпня 2024 року. Дата оприлюднення тендеру -  18 липня 2024. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 26 липня 2024 року. Початок аукціону також планується провести 26 липня 2024 року. 

Зазначимо, що це не перша спроба підприємства придбати репелент. Аналогічний тендер розміщений на платформі Prozorro був опублікований 4 липня 2024 року. Згідно з протоколом розкриття тендерних пропозицій учасників ТОВ "Поділля Трейдком" та ПП "Ламель-Плюс",  їх пропозиції не відповідали умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на одяг для працівників ДП "Ліси України" планують витратити понад два мільйони гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися