Один із банків витратить на sms майже 85 мільйонів гривень

Банк планує відправити понад 93 мільйони sms

Акціонерне товариство "Сенс Банк" оголосило тендер на закупівлю послуг розсилки повідомлень клієнтам через канал sms. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує орієнтовно відправити в межах України 92 740 000 sms та 768 000 повідомлень на закордонні номери.

За результатами торгів замовником буде визначено два партнери (переможця), з якими будуть укладені рівнозначні договори.

Особливими умовами замовника, серед іншого є: відкриття рахунку  в АТ "Сенс Банк" для розрахунків за договором та відправка повідомлень користувачам в Україні  і на номери міжнародних операторів.

Замовник, крім іншого, планує мати можливість розсилати sms на абонентів усіх мобільних операторів України (Vodafone, lifecell, Kyivstar, Peoplenet, 3mob, Intertelecom), в тому числі якщо клієнт у роумінгу. А також можливість відправки великих sms (більше ніж 160 символів) з можливістю “зклеювання” їх на апараті абонента в одну велику sms. Термін доставки повідомлення оператору з моменту його відправки має бути не більше 5 секунд. Максимальне навантаження в місяць - вісім мільйонів повідомлень, середнє навантаження в місяць - 7,5 мільйонів повідомлень.

Очікувана вартість тендеру - 84 987 510 гривень. Строк надання послуг: 01 вересня 2024  —  31 серпня 2025 року.

Дата оприлюднення - 24 липня 2024 року. Звернення за роз’ясненнями - до 30 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 6 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генштаб ЗСУ купує військові наручні годинники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися