У Київському обласному ТЦК звернулися з попередженням до громадян: що сталося

Жінка намагалася “відкупити” чоловіка

Начальнику районного ТЦК та СП у Київській області пропонували хабар. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського обласного ТЦК та СП.

Резонансна подія сталася у Київській області 25 липня. Повідомляється, що неправомірну вигоду намагалася дати жінка військовозобов'язаного. Вона прийшла до начальника районного ТЦК та СП, пояснивши, що її чоловік не може стати на військовий облік і поклала на стіл 300 доларів США.

“Проте, начальник районного ТЦК та СП проявив високу професійну етику та негайно викликав правоохоронні органи, які склали протокол на жінку щодо спроби надання неправомірної вигоди”, - повідомили в ТЦК.

Зараз справа щодо неправомірної вигоди знаходиться на розгляді в одному з РУП ГУНП в Київській області. 

“Закликаємо всіх громадян дотримуватися законів та не брати участі в корупційних діях. Ваша принципова позиція допомагає зберігати чесність і порядність у нашій країні. Пам’ятайте, що за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі з боку громадян Законом України передбачена кримінальна відповідальність”, - звернулися до громадян в обласному ТЦК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 1 серпня в Україні зміняться умови надання відстрочки від мобілізації. Кількість категорій військовозобов'язаних, які раніше могли оформити відстрочку, значно зменшиться. Зміни торкнуться також студентів, аспірантів, доглядачів за людьми з інвалідністю. Також можуть втратити право на відстрочку військові, які отримали інвалідність. Про нові умови оформлення відстрочки від мобілізації читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися