Міноборони витратить майже мільярд гривень на забезпечення західних та північних регіонів: подробиці

Для північних та західних регіонів закуплять бронежилети та шоломи

Державне підприємство Міністерства оборони України “Державний оператор тилу” оголосило тендери на закупівлю індивідуального обмундирування. Йдеться про закупівлю модульних бронежилетів та бойових балістичних шоломів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідні тендери, розміщенні на платформі Prozorro.

Очікувана вартість закупівлі модульних бронежилетів 557 062 450 гривень. Відповідно до тендерної документації, планують закупити 20,3 тисячі комплектів. 

Строк поставки - до 20 та до 25 грудня 2024 року. Орієнтовне місце постачання - північний регіон. 

Очікувана вартість бойових балістичних шоломів складає 402 000 000 гривень. Відповідно до тендерної документації планують закупити 53,6 тисячі штук.

Строк поставки - до 25 грудня 2024 року.

Згідно з додатковою вимогою зазначеною у тендерних документах,  шоломи та бронежилети мають бути виготовлені не раніше 2023 року. Орієнтовне місце постачання - північні та західні регіони. 

Очікувана вартість двох закупівель  959 062 450 гривень. 

Тип оплати - постоплата 10 банківських днів. 

Для здійснення приймального контролю товару за якістю постачальник зобов’язаний надати Представнику Центрального управління не менше двох зразків товару, які перевірені у випробувальній лабораторії на відповідність вимогам нормативної або/та технічної документації, та супровідні документи до них. 

Дата оприлюднення тендерів - 25 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 4 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які військові наручні годинники купує Генштаб ЗСУ. Детальніше про тендер читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися