Обслуговування Оболонського острова коштуватиме місту майже чотири мільйони гривень

Оголошено тендер на обслуговування Оболонського острову до кінця 2024 року

Комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м. Києва "Плесо" оголосило тендер на послуги з обслуговування та утримання зелених насаджень на території о. Оболонський. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує, серед іншого, виконати такі роботи:

очищення територій від опалого листя, органічних залишків зелених насаджень вручну, викошування лугових газонів тракторною косаркою, укладання агроволокна, забезпечення квітами та травами декоративними (пенісетум, лаванда, міскантус, інші в асортименті), та інші роботи. 

Загалом планується 31 найменування послуг. 

У разі несприятливих погодних умов або з виробничою потребою обсяг складових послуг може коригуватися.

У разі надзвичайної або аварійної ситуації виконавець має оперативно реагувати на звернення замовника, здійснювати виїзд на місце надзвичайної ситуації, здійснювати обстеження та прибирання дерева протягом десяти годин з моменту виявлення, з подальшим вивезенням відходів деревини.

Виконавець також має передбачити можливість протягом доби ліквідувати надзвичайні ситуації не менше ніж на п'яти випадках будь-якої складності.

Очікувана загальна вартість - 3 856 400 гривень. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет. Строк надання послуг - до 31 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру 25 липня 2024 року.  Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 5 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 6 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що У Києві знову купують саджанці дерев та кущів: очікувана вартість майже два мільйони гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися