У столиці відремонтують огорожу Байкового кладовища: із бюджету заплатять понад 32 млн грн

Фінансуватимуть капітальний ремонт коштом міського бюджету

Ритуальна служба Спеціалізоване комунальне підприємство “Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування” виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) оголосила тендер на капітальний ремонт огорожі з виконанням протизсувних заходів по вул. Байковій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує виконати, серед іншого, наступні роботи: розробку ґрунту в траншеях та котлованах екскаваторами, засипання траншей та котлованів бульдозерами, демонтаж стальної шпунтової огорожі котлованів під опори мостів, улаштування залізобетонних підпірних стін і стін підвалів, укладання труб поліетиленових, улаштування горизонтальної гідроізоляції фундаментів рулонними матеріалами, облицювання стін фасадів будівель керамічною плиткою на цементному розчині по бетонній і цегляній поверхні, та інші роботи.

Генпідрядник має погодитися на можливе відтермінування платежів за договором на період дії воєнного стану в Україні, а також протягом шести місяців після його припинення або скасування, залежно від реального фінансування. 

Загалом планується виконати 47 найменувань робіт і витрат. 

Очікувана вартість - 32 639 473 гривень. Джерело фінансування закупівлі - бюджет міста Києва. Строк виконання робіт - до 31 грудня 2025 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 1 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 19 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 20 серпня 2024 року. 

 Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Київтеплоенерго” витратить на послуги пошти понад 250 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися