На індивідуальні рюкзаки для ДСНС планують витратити майже 14 мільйонів гривень

Один рюкзак, за умовами тендеру, коштуватиме понад 3000 грн

Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій оголосило тендер на придбання рюкзаків індивідуальних. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією основним матеріалом рюкзака має бути тканина темно-синього кольору, виготовлена зі 100% поліаміду, покрита з виворітної сторони поліуретановим водовідштовхуючим покриттям.

Рюкзаки, крім іншого, мають бути промарковані емблемою ДСНС та написом "ВЛАСНІСТЬ ДСНС, НЕ ДЛЯ ПРОДАЖУ".

Кожен рюкзак повинен пакуватись в індивідуальну упаковку.

Група рюкзаків по 10 штук повинна пакуватись в окрему картонну упаковку з відповідним позначенням інформації, що зазначена на пакувальному листі. 

Виробник має гарантувати термін експлуатації не менше одного року з дати її початку при дотриманні умов експлуатації, транспортування та зберігання. Гарантійний термін зберігання має бути 5 років від дати виготовлення. 

Усього планується придбати 4205 рюкзаків. Очікувана загальна вартість - 13 898 618,30 гривень. Так вартість одного рюкзака становитиме 3 305 грн.

Джерело фінансування закупівлі - державний бюджет України.

Строк поставки товарів - до 30 листопада 2024 року. Місцем поставки товарів вказано м. Київ, Бережанська, 7.

Дата оприлюднення - 1 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 16 серпня 2024 року. Початок аукціону планується  19 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які захисні шоломи купує Нацбанк.

Читайте также