Взуття на мільйони: охоронцям судів купують спеціальні кросівки (ФОТО)

Закупівлю фінансуватимуть коштом державного бюджету

Служба судової охорони оголосила тендер на закупівлю кросівок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією взуття має виготовлятися в чорному кольорі та мати не менше 40% відкритої текстильної поверхні для максимального повітрообміну. Зовнішній вигляд взуття представлено у тендерній документації. За погодженням із замовником дозволено незначні зміни в конструкції заготовки верху взуття, а також його загальному зовнішньому вигляді, що не погіршують його технічних та експлуатаційних характеристик.


Для виготовлення деталей верху заготовки повинна використовуватися натуральна шкіра: - спілок хромового методу дублення з гідрофобною обробкою. Для виготовлення деталей захисту носової частини та п'яти має використовуватися натуральна шкіра типу Байкаст хромового методу дублення.

Гарантійний термін носки взуття має становити - 45 календарних днів.

Гарантійний термін зберігання - 2 роки від дати виготовлення взуття при умові дотримання умов зберігання. Термін експлуатації взуття - не менше 2 років з дати введення в експлуатацію взуття.

Усього планується придбати 2000 пар кросівок. Очікувана вартість - 3 192 800 гривень.

Джерело фінансування закупівлі - Державний бюджет України.

Місцем поставки товарів вказано м. Київ, Вознесенський узвіз, 10-Б. Строк поставки товарів -  до 20 грудня 2024 року.

Дата оприлюднення - 1 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 14 серпня 2024 року. Початок аукціону планується на 15 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на індивідуальні рюкзаки для ДСНС планують витратити майже 14 мільйонів гривень.


Читайте также