Взуття на мільйони: охоронцям судів купують спеціальні кросівки (ФОТО)

Закупівлю фінансуватимуть коштом державного бюджету

Служба судової охорони оголосила тендер на закупівлю кросівок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією взуття має виготовлятися в чорному кольорі та мати не менше 40% відкритої текстильної поверхні для максимального повітрообміну. Зовнішній вигляд взуття представлено у тендерній документації. За погодженням із замовником дозволено незначні зміни в конструкції заготовки верху взуття, а також його загальному зовнішньому вигляді, що не погіршують його технічних та експлуатаційних характеристик.

picture

Для виготовлення деталей верху заготовки повинна використовуватися натуральна шкіра: - спілок хромового методу дублення з гідрофобною обробкою. Для виготовлення деталей захисту носової частини та п'яти має використовуватися натуральна шкіра типу Байкаст хромового методу дублення.

Гарантійний термін носки взуття має становити - 45 календарних днів.

Гарантійний термін зберігання - 2 роки від дати виготовлення взуття при умові дотримання умов зберігання. Термін експлуатації взуття - не менше 2 років з дати введення в експлуатацію взуття.

Усього планується придбати 2000 пар кросівок. Очікувана вартість - 3 192 800 гривень.

Джерело фінансування закупівлі - Державний бюджет України.

Місцем поставки товарів вказано м. Київ, Вознесенський узвіз, 10-Б. Строк поставки товарів -  до 20 грудня 2024 року.

Дата оприлюднення - 1 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 14 серпня 2024 року. Початок аукціону планується на 15 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на індивідуальні рюкзаки для ДСНС планують витратити майже 14 мільйонів гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися