У Києві продовжують ремонтувати парки під час війни: адреса та ціна

Парк планують відремонтувати до кінця 2024 року

Київське комунальне об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд" оголосило тендер на капітальний ремонт парку біля будинку культури ДВРЗ в Дніпровському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує, серед іншого, наступні роботи: перевезення металоконструкцій важкого та легкого типів транспортом загального призначення на відстань 30 км, улаштування майданчика з монолітного бетону, монтаж дрібних металоконструкцій, розбирання монолітних бетонних фундаментів, улаштування покриття товщиною до 20 мм, перевезення  будівельного сміття самоскидами на відстань 30 км, та інші роботи. 

Всього замовник планує виконати 34 найменування робіт та витрат. 

Очікувана загальна вартість - 8 609 062 гривні. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет. 

Гарантійний строк експлуатації має становити десять років від дати прийняття замовником закінчених робіт по об’єкту та підписання відповідних документів. 

У разі затримки бюджетного фінансування, розрахунок за закінчені роботи здійснюється протягом п’яти банківських днів з дати отримання замовником відповідного фінансування на свій реєстраційний рахунок.

Строк виконання робіт - до 27 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру -  3 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 19 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 19 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що реконструкція дитячого будинку у Києві коштуватиме майже 170 мільйонів гривень. Детальніше про цей тендер читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися