Столичні комунальники закуповують насіння газонних трав майже на мільйон гривень

Траву сіятимуть на місцях розриттів після усунення пошкоджень на теплових мережах, а також закуповують на майбутнє

Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Голосіївського району м. Києва оголосило тендер на придбання суміші насіння газонних трав. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує придбати 4000 кг суміші насіння газонних трав Робустіка (універсальної) з наступним складом:

  • 55% - Райграс пасовищний /Lolium perenne,

  • 40% - Вівсяниця червона супер /Festuca rubra rubra,

  • 5% - Мятлик луговий /Poa pratensis.

Згідно обґрунтування закупівлі, насіння потрібне, серед іншого,  для улаштування покривного шару зеленої зони місць розриттів після усунення пошкоджень на теплових мережах СП "Київські теплові мережі" КП "Київтеплоенерго", а також з метою забезпечення наявності матеріалів для виконання робіт по договорах підряду, які потенційно будуть укладені протягом року. 

Насіння газонних трав повинно мати сертифікат відповідності та протоколи випробування проб насіння. Товар із всією супровідною документацією має поставлятися коштом постачальника на склад покупця в його робочий час за адресою: м. Київ, просп. Голосіївський, 87-г.

Очікувана вартість - 901 335 гривень.

Джерело фінансування закупівлі:

  • Місцевий бюджет - 563 335 гривень, 

  • Власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства) - 338 000 гривень. 

Строк поставки товарів - до 31 грудня 2024 року.

Дата оприлюднення тендеру - 6 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 16 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 19 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які спеціальні контейнери закуповують у Київській області.

Читайте также