Ліквідація стихійного сміттєзвалища у Київській області коштуватиме три мільйони гривень

Несанкціоноване сміттєзвалище планують ліквідувати до кінця року

Макарівська селищна рада оголосила тендер на ліквідацію несанкціонованого (стихійного) сміттєзвалища на території Макарівської селищної територіальної громади (між населеними пунктами смт Макарів та с. Наливайківка). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією послуги з ліквідації несанкціонованих (стихійних) сміттєзвалищ мають містити збирання (перенесення), навантаження, перевезення, утилізацію сміття у кількості 3000 куб.м з подальшим плануванням площі механізованим способом у кількості 5 120 кв.м.

Послуги мають надаватися за допомогою спецтехніки: самоскидами, екскаваторами, бульдозерами, тракторами,  або іншим автотранспортом із завантаженням навантажувачами або ручним способом вантажниками. 

Пропозиції учасників повинні враховувати вартість використання обладнання, паливно-мастильних матеріалів, ручного навантаження (за необхідності), транспортних витрат, витратних матеріалів та інших витрат згідно з чинним законодавством.

Учасник повинен використовувати обладнання та матеріали, які не спричиняють шкоди довкіллю, забезпечити унеможливлення: розсипання зібраного сміття в процесі його прибирання та перевезення, забруднення навколишнього середовища паливно-мастильними матеріалами.

Очікувана вартість - 3 000 000 гривень. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет.

Строк (термін)  надання послуг – з моменту підписання договору до 20.12.2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 5 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 13 серпня 2024 року. Початок аукціону також планується 13 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Київпастранс” витратить понад три мільйони гривень на послуги з утримання зупинок.

Читайте также