У громадському транспорті Києва не працюють валідатори: як сплатити за проїзд

Контролери не штрафуватимуть пасажирів у разі несплати за проїзд

У Києві у п'ятницю вранці не працюють валідатори у громадському наземному транспорті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “ГІОЦ”.

“Фахівці вже працюють над оперативним відновленням роботи обладнання. Про повне відновлення роботи валідаторів повідомимо додатково”, - повідомили у комунальному підприємстві.

У КП розповіли, як сплатити за проїзд у ситуації коли не працюють валідатори. Наразі сплатити за проїзд у наземному громадському транспорті можна лише через сервіс віртуальної валідації у міському застосунку Київ Цифровий.

“Контролери попереджені про технічну несправність і не штрафуватимуть пасажирів, поки триватимуть відновлювальні роботи”, - зазначили у комунальному підприємстві.

Нагадаємо, що з 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Закриють проїзд першою та другою смугами в напрямку з правого на лівий берег Дніпра. Обмеження пов'язані проведенням поточного ремонту проїжджої частини мосту. Дізнатися детальніше, скільки коштує ремонт Північного мосту, можна за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями у Києві сталася масштабна ДТП - трамвай пошкодив до 10 автомобілів. Внаслідок аварії травмувалися шість людей. У КП “Київпастранс” повідомили про завершення службового розслідування причин аварії на вул. Глибочицькій. У комунальному підприємстві пояснили, що аварія сталася через необережні дії водія. Він під час зупинки на перемикачі припустився кількох грубих порушень правил експлуатації. Детальніше про причини аварії читайте за посиланням.


Читайте также