У Києві анонсували відключення газу: адреси

Де у столиці відключатимуть газ

Мешканців Дарницького району попередили про проведення аварійних робіт на газопроводі, у зв'язку з чим припинять постачання газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ “Київгаз”. 

Аварійні роботи проведуть 12 серпня на газопроводі середнього та низького тиску. У зв'язку з цим розподіл газу буде тимчасово припинено 12 серпня з 9:00 по 18:00 до будинків за адресами:

  • вул. Світла, 3, 6, 6А

  • вул. Євгена Харченка, 3, 5, 5А, 7, 9, 13, 15, 15А

  • вул. Петра Прокоповича, 23А

У компанії звернулися до мешканців будинків з проханням перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами. Відновлять розподіл газу за умови відсутності порушень Правил безпеки систем газопостачання.

“Просимо надати представникам АТ Київгаз” безперешкодний доступ до всіх газифікованих приміщень будинків”, - наголосили у компанії.

Нагадаємо, що в аварійно-диспетчерській службі повідомили про найбільш поширені проблеми, які виникали з газом у мешканців Київської області у червні. За даними Київської філії “Газмережі”, у червні підрозділ екстреного реагування відпрацював 4916 заявок. Які проблеми виникали найчастіше у споживачів газу та чого варто уникати при користуванні блакитним паливом, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за під’єднання центрального газопостачання керівник філії ПАТ “Київоблгаз” викрито на хабарі у розмірі 250 тисяч гривень. Чоловіка затримали “на гарячому”, коли йому передали всю суму неправомірної вигоди. Дізнатися детальніше про злочинну схему, яку викрили у Київській області, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися