Нацполіції купують планшети за завищеними цінами

Ціни на планшети завищені майже на чотири мільйони гривень

Державна установа "Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України" оголосила тендер на закупівлю машин для обробки даних (апаратна частина) (Мобільних логістичних пристроїв (планшетів) типу Samsung Galaxy TAB A9 LTE 4/64GB (X115/64) або їх еквіваленту). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує придбати планшети, серед іншого, з такими характеристиками:

  • Процесор - не менше 8 ядер, з частотою не менш 2.0 GНz,

  • Оперативна пам'ять - не менше ніж 4 GB,

  • Вбудована пам'ять - не менше ніж 64 GB, підтримка карт пам'яті microSD до 1 Тб,

  • Діагональ не менше ніж 8.7" (220,5 мм), тип дисплея -  не гірше TFT, роздільна здатність 1340 х 800 WnbgeXGA+), 

  • Аудіо - не гірше Dolby Atmos (2 мікрофони),

  • Сумісність (інтеграція) з існуючим програмним забезпеченням - забезпечення повної функціональності зі спеціалізованим програмним забезпеченням логістичної інформаційної системи - мобільної "Police-PM".

Усього замовник планує придбати 1000 планшетів. Очікувана загальна вартість - 9 406 000 гривень. Очікувана вартість одного планшету - 9 406 грн, проте у роздрібних мережах комп'ютерної техніки вказана модель планшета коштує 5 599 гривень. Тож на закупівлі можна зекономити 3 807 000 гривень. 

До комплектації, серед іншого, мають входити оригінальний чохол від виробника планшетів (сумісний з запропонованим планшетом), захисне скло або плівка.

Товар, що є предметом закупівлі повинен бути новим (2023-2024 рік виготовлення) і таким, що не був у використанні. 

Гарантійний строк товару має бути не менше 24 місяців.

Учасники торгів повинні  надати авторизаційний лист від виробника планшета або його офіційного представництва або офіційного дистриб'ютора  в Україні про підтвердження партнерського статусу, що підтверджує повноваження учасника на постачання товару на території України, та відповідальність виробника за надання сервісного обслуговування. Строк поставки товарів - до 25 листопада 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 9 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 17 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 19 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нові автомобілі для поліції планують придбати на понад сім мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися