У Київській області завтра відключать газ: адреса

Газ 13 серпня відключать у Білоцерківському районі

Мешканців Київської області попередили про проведення планових робіт на газопроводі, у зв'язку з чим припинять постачання газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київська філія “Газмережі”.

“Завтра, 13 серпня, з 08:00 до 17:00, у звʼязку з проведенням планових робіт у м. Узин, буде тимчасово припинено газопостачання до споживачів вул. Соборна”, - попередили споживачів Білоцерківського відділення.

До мешканців населеного пункту також звернулися з проханням перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу. 

“Відновлення газопостачання буде проводитися працівниками Київської філії “Газмережі”, - попередили у компанії.

Нагадаємо, що у липні у Київській області сталася аварійна ситуація на газопроводі. “Внаслідок пошкодження підземного сталевого розподільного газопроводу високого тиску деякі населені пункти залишилися без газопостачання”, - йдеться у повідомленні Київської обласної військової адміністрації. Без постачання природного газу залишилися 4149 споживачів. 

Газопровід пошкодили будівельною технікою на одному з приватних домоволодінь. Детальніше про ситуацію з газом у Київській області читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в аварійно-диспетчерській службі розповіли про найбільш поширені проблеми, які виникали з газом у мешканців Київської області у червні. У червні підрозділ екстреного реагування відпрацював 4916 заявок. Детальніше про аварійні ситуації, які трапляються найчастіше, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися