У Дніпровському районі на дерева, уражені омелою, витратять понад мільйон гривень

На території шкіл Дніпровського району планують обрізати 1000 дерев

Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації оголосило тендер на санітарну обрізку дерев уражених омелою з прибиранням та вивезенням обрізаного гілля. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією виконавцю потрібно виконати послуги з обрізки дерев уражених омелою із вивезенням обрізаного гілля у 63 закладах освіти Дніпровського району м. Києва.

Усього замовник планує обрізати 1000 дерев уражених омелою.

Виконавець повинен дотримуватись правил техніки безпеки під час проведення робіт з видалення та санітарної обрізки дерев, що унеможливлюють випадки травмування громадян, пошкодження майна, споруд, будівель, комунікацій тощо.

Для виконання послуг виконавець повинен мати необхідну кількість спеціалізованої техніки, обладнання, кваліфікований технічний персонал.

Вивезення гілля після санітарної обрізки дерев уражених омелою повинно здійснюватися протягом 3-5 днів після закінчення робіт виключно на санкціоновані звалища.

Найбільшу кількість дерев потрібно буде обрізати у ДНЗ № 670 на вулиці Райдужній, 9-а - 60 штук.

Очікувана вартість робіт - 1 200 000 гривень. Умови оплати - пiсляоплата 90 календарних днів. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет. Строк надання послуг - по 31 грудня 2024 року.

Дата оприлюднення тендеру - 13 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 21 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 21 серпня 2024 року.

Зазначимо, що у Києві послуги обрізання омели арбористом коштують від 500 гривень за одне дерево, послуги автовежі 18 м - від 3500 гривень за виклик, а вивіз гілок вантажівкою (без завантаження) - від 1500 гривень за виклик. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки коштуватиме харчування учнів у школах Дніпровського району Києва.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися