Національний музей "Чорнобиль" відремонтують за понад 75 мільйонів гривень

Роботи планують завершити до 31 грудня 2026 року

Національний музей "Чорнобиль" оголосив тендер на реставрацію будівлі Національного музею "Чорнобиль" з пристосуванням до потреб маломобільних груп населення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Мета проведення робіт: реставрація будівлі Національного музею "Чорнобиль" з пристосуванням до потреб маломобільних груп населення (м. Київ, пров. Хорива, 1) задля збереження її автентичності та подальшої безпечної експлуатації.

Згідно з тендерною документацією замовник планує виконати роботи у підвалі, в укритті, на фасаді, на даху, на поверхах, на горищі, проїзді, у ліфтовій шахті, в інтер'єрі башти та ґанок.

Найбільше робіт заплановано саме на фасадах. Також планують замінити вікна, підлогу, сантехніку, розширити двері, встановити бойлери. Також плануються роботи з системою блискавкозахисту, системою пожежної сигналізації та благоустрій території.

Загалом передбачено 1016 робіт та витрат.  Очікувана вартість - 75 390 384 гривень. Джерело фінансування закупівлі - державний бюджет України. Умови оплати - післяплата 30 календарних днів.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг -  31 грудня 2026 року.

Дата оприлюднення тендеру - 14 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 23 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 26 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що зміниться після ремонту будинку Володимирського ринку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися