Національна академія внутрішніх справ замовила продукти за завищеними цінами

Національна академія внутрішніх справ на закупівлю масла планує витратити майже 400 тис. грн

Національна академія внутрішніх справ оголосила тендер на придбання вершкового масла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує придбати 1257 кілограмів масла солодковершкового 73%, ДСТУ 4399.

Поставка товару має здійснюватися згідно з узгодженим із замовником графіка, не рідше 1-го разу на тиждень, починаючи з 07:00 і не пізніше 16:00 згідно з замовленнями, дрібногуртовими партіями (від 10 до 50 кг) за адресами вказаними у договорі. Поставка має бути не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки від замовника. Графік постачання товару може бути змінено залежно від реальних потреб замовника.

У тендерній документації зазначено, що оплата здійснюється без відстрочки платежу або в разі виникнення непередбачуваних обставин на умовах відстрочки платежу на термін до 30 календарних днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за виконані послуги здійснюється протягом 7 банківських днів, з дати отримання замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на рахунок.

Очікувана загальна вартість - 389 605,85 гривні. Таким чином, очікувана ціна за один кілограм - 309,9 гривні. Джерело фінансування закупівлі - Державний бюджет України.

В мережі інтернет на момент публікації середня вартість масла відповідно до вказаного ДСТУ - 245 гривень за кілограм. На сайті Prozorro Market ціни на продукт стартують від 155 гривень за кілограм. 

Процедура закупівлі - запит (ціни) пропозицій. Строк поставки товарів - до 31 грудня 2024 року. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: серпень, 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки коштуватиме харчування учнів у школах Дніпровського району Києва.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися