КП "Київтеплоенерго" витратить 7 млн грн на роботи на територіях ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6: деталі

КП "Київтеплоенерго" замовило послуги з вивезення забрудненого ґрунту

Комунальне підприємство виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) "Київтеплоенерго" оголосило тендер на передачу стороннім організаціям відходів ґрунтів, забруднених нафтопродуктами, для проведення операцій з управління небезпечними відходами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією виконавцю, серед  іншого, потрібно:

  • Зібрати забруднений шар ґрунту з ділянок, які визначені  відповідно до карти-схеми забруднених ділянок на територіях ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6. Після збирання забрудненого шару ґрунту провести вирівнювання рельєфу ділянок,

  • Зібрати забруднений ґрунт з місць тимчасового зберігання на територіях ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6,

  • Вивезти зібраний забруднений ґрунт з територій ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6 до місць видалення.  

  • Забезпечити вирівнювання рельєфу території з використанням ґрунту,  якість якого  відповідає вимогам природоохоронного законодавства, в частині відсутності перевищення встановлених чинними нормативними документами гранично-допустимих концентрацій вмісту нафтопродуктів, заліза та марганцю.

  • Розпочати роботи з вирівнювання рельєфу території після проведення контрольного дослідження ґрунту та відсутності перевищень гранично-допустимих концентрацій, встановлених чинними нормативними документами.

Очікуваний максимальний обсяг забрудненого ґрунту:

  • ТЕЦ-5. Площа, кв.м - 130,0. Глибина вилучення, м - 0,7. Об’єм забрудненого ґрунту, куб.м - 91,0.

  • ТЕЦ-6. Площа, кв.м - 491,2. Глибина вилучення, м - 0,7. Об’єм забрудненого ґрунту, куб.м - 343,84.

Обсяг забрудненого ґрунту в місцях тимчасового зберігання

  • ТЕЦ-5 - 190,4 куб. м,

  • ТЕЦ-6 - 284,7 куб.  м.

Очікувана вартість - 7 058 641,17 грн.Джерело фінансування закупівлі - власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства). Строк виконання робіт - до 31 грудня 2024 року.

Дата оприлюднення тендеру - 3 вересня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 12 вересня 2024 року. Початок аукціону планується 13 вересня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що КП “Плесо” витратить майже 5 млн грн на доопрацювання проєкту реконструкції р. Либідь.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися