Посилені перевірки тривають у Київській області: подробиці (ФОТО)

Які порушення виявили у Київській області під час перевірок точок продажу харчових продуктів

У Київській області тривають профілактичні рейди. Інспектори перевіряють умови продажу харчових продуктів.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області

Днями на території Білоцерківської міської територіальної громади провели  комісійні обстеженнях щодо контролю дотримання операторами ринку температурного режиму холодильного та морозильного обладнання  під час обігу харчових продуктів. 

У Головному управлінні зазначили, що виявили порушення під час проведення перевірок. Інспектори провели роз’яснювальну роботу, надали буклети (пам’ятки) з питань профілактики кишкових захворювань та харчових отруєнь. Також операторів ринку попередили про адміністративну відповідальність за порушення законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області у липні ціни на споживчому ринку порівняно з попереднім місяцем зросли на 0,2% (дані вказані без урахування цінових тенденцій у Києві). При цьому по Києві та по Україні споживчі ціни за місяць не змінилися.

Ціни на харчові продукти та безалкогольні напої у Київській області знизилися на 0,4%. Подешевшали за місяць найбільше овочі та яйця - на 22,0% та 10,2% відповідно. На 1,9–0,7% знизилися ціни на сало, кисломолочну продукцію, свинину, рибу та продукти з риби.

Які продукти подорожчали у Київській області у липні, читайте за посиланням

Також читайте, який продукт може значно подорожчати уже у вересні чи зникнути з полиць магазинів. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися