Стало відомо про ускладнення в'їзду в столицю та обмеження руху транспорту: причини

Сьогодні у Києві обмежать рух транспорту у деяких локаціях

Водіїв попередили про ускладнення руху на автодорозі М-03 Київ — Харків — Довжанський у напрямку м. Київ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Києва. 

Через довготривалу повітряну тривогу рух автодорогою М-03  ускладнений на вʼїзді в столицю.

Водії можуть об'їхати ділянку:

  • через село Петропавлівське; 

  • автодорогою Т-1016 Київ — Ревне — Рогозів.  

“Просимо вас врахувати цю інформацію при плануванні свого маршруту. Будьте уважні та обережні”, - звернулися до водіїв у Патрульній поліції.

Також варто зазначити, що сьогодні у столиці вводять обмеження. З 5 вересня до 15 жовтня частково обмежать рух пішоходів і транспорту на вул. Богдана Хмельницького. “Зокрема, рух пішоходів обмежать тротуаром на ділянці від вул. Леонтовича до вул. Богдана Хмельницького, 52, а рух транспорту – першою смугою в напрямку вул. Михайла Коцюбинського”, - повідомили у КК “Київавтодор”. 

Зміни пов’язані з поточним ремонтом тротуару. 

5 вересня, з 8:00 до 17:00 бульваром Академіка Вернадського частково обмежать рух транспорту. “Зміни пов’язані з укладанням шару асфальтобетонного покриття. Роботи триватимуть на ділянці від вул. Мирослава Поповича в напрямку руху до розвороту біля перехрестя з просп. Академіка Палладіна (розворот буде відкритий для проїзду автотранспорту)”, - пояснили у “Київавтодорі”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що планують ремонтувати у столичних трамваях та які державні закупівлі не оголосили. Детальніше про умови участі в тендері читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися