Киянин запропонував цілодобово спостерігати за чиновниками

У петиції пропонується встановити цілодобове спостереження за держслужбовцями

Нова система відеофіксації порушень водіїв, яка буде введена в столиці, є не єдиною системою контролю, яку можуть запустити у Києві. Так, на сайті петицій Київради з'явилася петиція про відеоконтролю роботи державних службовців.

Документ отримав номер 9831. У ньому киянам запропонували проголосувати за встановлення відеокамер і цілодобовому спостереженні за чиновниками. На думку автора, такий хід може серйозно зменшити корупційну діяльність столичних працівників державних установ.

"Пропоную в цілях забезпечення неухильного дотримання службової дисципліни та запобігання корупційних діянь осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування міста Києва, встановити в їх кабінетах камери відеоспостереження, і здійснювати трансляцію відео з них на сайті органу державної влади або органу місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації 24 години на добу, 7 днів на тиждень", - стверджує автор петиції.

На момент публікації, петиція набрала 86 голосів. Для того, щоб її розглянули в Київраді, їх необхідно 10 тисяч. До кінця голосування залишилося 84 дні.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше прот Зеленського зажадали відновити транспортне сполучення між містами. Відповідна петиція з'явилася на офіційному сайті глави держави.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися