У Гостомелі відремонтували амбулаторію (ВІДЕО)

Як виглядає відновлений медичний заклад

У Гостомелі в місцевій амбулаторії замінили вікна та двері, що були пошкоджені внаслідок бойових дій. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Під час активних бойових дій в амбулаторії у Гостомелі російські окупанти облаштували штаб, згадує тимчасово виконуюча обов’язки директора Гостомельської амбулаторії Олена Юзвак.

"Тут знаходився штаб російських військ. Коли ми зайшли сюди 8 та 9 квітня, після розмінування, тут було просто жахливо. Все було розкидано. Були розбиті вікна, були розбиті меблі. Був повний безлад. Було накидано багато всякого сміття — ознаки їхнього тут перебування", — розповіла Юзвак.

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, медичний заклад у Гостомелі відремонтували за кошти державного бюджету. Зараз амбулаторія функціонує в повному обсязі.

"Ми відновили роботу амбулаторії з 10 квітня. Надаємо медичну допомогу. Мешканці громади отримують в повному обсязі гарантований пакет медичних послуг. І, при чому, відновили це в тому стані, в якому це було до війни. На сьогодні ми заходимо вже у відновлене приміщення. Для колективу і громади це велике свято", — прокоментувала ремонт медзакладу керівниця Гостомельської амбулаторії.

Щодня амбулаторія обслуговує близько сотні пацієнтів. Як виглядає відремонтований медичний заклад у Гостомелі — дивіться відео.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися