На Осокорках у Києві побудують нову поліклініку

Будівництво поліклініки на Осокорках мають намір завершити вже в наступному році

Медичні заклади столиці поповняться новим установою. Для жителів Осокорків введуть в експлуатацію нову поліклініку. Про це повідомляє прес-служба Дарницької райдержадміністрації.

Так, новий лікувальний заклад розміститься на вулиці Бориса Гмирі. Роботи обіцяють завершити у 2021 році. Будівництво вже йде повним ходом. У новій поліклініці створять кілька амбулаторій сімейної медицини.

До кінця 2020 року обіцяють закінчити будівництво основної будівлі. Далі його будуть приєднувати до електрики, тепломережі та водопостачання. Згідно з планами будівництва, в грудні 2021 роки роботи будуть повністю закінчені, включаючи ремонт.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві з'явиться нова визначна пам'ятка. Таке рішення ухвалив уряд. Кабмін доручив Міністерству культури і інформаційної політики реалізувати проєкт будівництва в Києві Будинку музики. У нього мають намір перенести вже існуючий Національний будинок органної та камерної музики. Відповідно до поставленої задачі, на будівництво нового концертного залу дається три роки - про закінчення робіт підрядники повинні відзвітувати до кінця 2023 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися