У Києві зріс рівень захворювання на грип та ГРВІ

Оприлюднені нові дані по столиці за тиждень

У Києві за тиждень зафіксовано зростання рівня захворюваності на грип, гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВІ) та на коронавірус. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення державної установи "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ".

За минулий тиждень у Києві зафіксували понад 9,4 тисячі хворих на грип, ГРВІ та на COVID-19. За сім днів показник рівня захворюваності зріс на 2,8%. Зростання кількості хворих фіксують серед дорослого населення.

За тиждень у столиці захворіли майже 5,3 тисячі дітей та понад 4,1 тисячі дорослих. Рівень захворюваності на грип, ГРВІ та на коронавірус у Києві нижчий епідемічного порогу на 60,3%.

Порівняно з попереднім тижнем зросла госпіталізація дорослого і дитячого населення. До медичних закладів у Києві за тиждень госпіталізовано 299 пацієнтів, серед яких 126 дітей.

Загалом у столиці за минулий тиждень зареєстрували 195 нових випадків захворювання на коронавірус. Серед захворілих 117 жінок віком від 19 до 86 років та 78 чоловіків віком від 20 до 88 років. А також 10 дівчаток від 7 місяців до 17 років і 5 хлопчиків від 10 місяців до 2 років. Із них 63 особи госпіталізували. Також захворіли п’ятеро медичних працівників.

Найбільше випадків захворювання зареєстрували у Дарницькому районі – 40, у Деснянському районі – 32, у Святошинському та Дніпровському районах по 24 випадки. Три людини померли минулого тижня від СОVІD-19. Одужали минулого тижня – 233 людини. Усього за період пандемії у столиці зафіксовано понад пів мільйона випадків захворювання на коронавірус, а також 9381 летальний випадок.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктория

20 грудня 2022, 08:56

Комплекс трав для иммунитета здесь https://dnsp.com.ua/g22668957-kak-povysit-immunitet

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися