На Троєщині відкриють нову амбулаторію сімейної медицини

Послугами амбулаторії можуть скористатися тисячі жителів Деснянського району

Медичні установи Києва поповняться новим закладом. На Троєщині, на вулиці Будищанській, 3 відкриють нову амбулаторію. Про це повідомляє "Вгороде".

Її послугами зможе скористатися понад 20 тисяч мешканців Деснянського району. В амбулаторії можна буде здати кров, зробити кардіограму, пройти інші діагностичні процедури.

"Відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини - актуально і своєчасно. Реалізація проекту реконструкції дозволяє забезпечити медичною допомогою первинного рівня, ще одна можливість отримати кваліфіковану допомогу і консультації лікарів", - розповіла в. о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Олексієнко.

Будівля медичного центру має площу 320 квадратних метрів, за одну зміну амбулаторія зможе обслуговувати 96 осіб. Для пацієнтів працюють 6 кабінетів лікарів загальної практики сімейної медицини, кабінет щеплень, процедурна.

Як повідомляв портал "Коментарі", для жителів Осокорків введуть в експлуатацію нову поліклініку. Так, новий лікувальний заклад розміститься на вулиці Бориса Гмирі. Роботи обіцяють завершити у 2021 році. Будівництво вже йде повним ходом. У новій поліклініці створять кілька амбулаторій сімейної медицини.

До кінця 2020 року обіцяють закінчити будівництво основної будівлі. Далі його будуть приєднувати до електрики, тепломережі та водопостачання. Згідно з планами будівництва, в грудні 2021 роки роботи будуть повністю закінчені, включаючи ремонт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися